...

SAIK Bandy hälsar alla välkomna till Knatten Cup 2025! 

Årets turnering har plats för totalt 30 lag, i klasserna  U13 (födda 2012), U12 (födda 2013) och U11 (födda 2014).  Det är 10 lag i varje ålderskull fördelat på 2 grupper med garanti på 4 matcher i gruppspelet för samtliga lag.


Vi förbehåller oss rätten att ändra om i slutspelet om antalet anmälda lag blir för lågt eller ojämnt antal. 

Cupen spelas i den fina inomhushallen Göransson Arena och inleds under fredagskvällen.

Lag som väljer skolboende kommer bo på skolor som ligger nära till arenan. Jernvallens skola och förskola, Olsbacka samt Murgårdsskolan. Jernvallen och Olsbacka ligger alldeles i anslutning till arenorna. Murgårdsskolan ligger ca 5 minuter (med bil) i från arenorna.

MATCHGARANTI

Samtliga lag garanteras minst fem matcher, men vi reserverar oss mot eventuella sena avhopp, walk over eller liknande.

ANMÄLAN

Senast den 15 december önskar vi ha in er anmälan, anmälan görs via anmälningsformulär på hemsidans första sida.

SPECIALKOST

Specialkost såsom laktos, gluten eller andra allergier meddelas via er sida i CupManager under "Boka deltagarkort" -> "Lägg till person med specialmat" senast den 10 januari.

VÄRDESAKER

På förekommen anledning vill vi vädja till er att inte förvara värdesaker, kläder med mera på platser ni inte har uppsikt över. Tävlingsarrangören ansvarar ej för borttappade/förlorade saker.

ALLERGIER

P.g.a. att det finns deltagare med extrem nötallergi så råder det totalt förbud mot nötter, jordnötter och mandel på både boendeskolan samt spelarenan.

PARKERING

Under Knatten Cup parkerar du som gäst, gratis på arenans parkeringsplats.

Entré

Ingång till Göransson Arena kommer att ske på den östra långsidan vid Entré 2 och det är gratis för alla besökare.

DROGFRITT ANSVAR

Knatten Cup förutsätter att samtliga inblandade i cupen agerar drogfritt. Rökning är ej tillåten i spelarenan och på våra boenden. Särskilt ansvar som goda förebilder läggs på ledarna.

FELSKRIVNINGAR/TRYCKFEL/ÄNDRINGAR

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, tryckfel eller ändringar i våra publikationer (såsom turneringsinformation, spelprogram, hemsida med mera).