Lag som väljer skolboende kommer bo på Jernvallsskolan,  Olsbacka eller Murgårdsskolan. Jernvallen och Olsbacka ligger alldeles i anslutning till arenorna medan Murgårdsskolan ligger ca 5 minuter bort (bilväg). Alla måltider serveras på Jernvallsskolan.

All specialkost kommer också att finnas, förutsatt att ni anmält det på ert konto.

Boendeinformation

Boendet kommer att vara förlagt på närliggande skolor och där kommer man tilldelas klassrum på plats. Viktigt att tänka på innan man flyttar in sovutrustning och annat är att fotografera hur klassrummet ser ut med stolar och bänkar, så att det vid återställande av klassrum blir enklare för er.

Då vi hyr dessa lokaler av kommunen så är det väldigt viktigt att ordningsregler följs, annars kan kostnader uppstå:

- Vid utcheckning ska samtliga rum som använts grovstädas och papperskorgar ska tömmas.
- Bovärden som finns på respektive skola ansvarar för att checka av att rummen ser bra ut.
- Det finns dyr utrustning som används av skolorna i klassrummen och det är absolut förbjudet att använda sådan. Vid skadegörelse, kan man bli ersättningsskyldig.
- Ur allergiaspekt så är all form av nötter förbjudna inom skolans område. Undvik gärna också starka parfymer.
- Bovärden på respektive skola kommer att finnas tillgänglig under hela helgen och öppna och låsa era klassrum. Vi vill ej att man har egna nycklar eller passerkort, då vi genom åren haft problem med borttappade nycklar/kort. Ni kommer vid incheckning att få bovärdens kontaktuppgifter som ni har under hela helgen.